ISPOVEST ČOVEKA SA “DVA”: Osećam se kao Supermen!




















Anonimni Amerikanac, čudo od čovjeka, postavio je na društvenoj mreži Reddit fotografije svog dvostrukog peni$a, a zatim nekoliko sati odgovarao na radoznala pitanja svih onih koji su se tu zatekli.

On je rođen s dva potpuno razvijena muška polna organa koja ovom momku očigledno donose i dosta pažnje i dosta zadovoljstva.
– Ja sam momak s dva peni$a. Pošto vas to sve najviše zanima, oba su stoprocentno funkcionalna i koristim ih. Ovo stanje, s kojim sam rođen, naziva se difalija.
Nemam genetski poremećaj, nije u pitanju stvar nasljeđa, niti drugi peni$ pripada mom nerazvijenom bratu blizancu. Bisek$ualac sam koji je u ozbiljnoj vezi s jednom ženom i jednim muškarcem. 
Imam dozvolu da ih prevarim jedino s Džejmsom Frankom, gdje god da se on nalazi – napisao je čovjek koji se na Redditu predstavlja kao DoubleDickDude, a na twiteru ga možete pronaći pod pseudonimom @DiphallicDude.
Inače, difalija je stanje s kojim sa rađa svaki šestmilioniti dječak na svijetu. Kada su ga pitali kakve su reakcije ljudi na njegove peni$e, on je otkrio da zavisi od osobe do osobe, piše novportal.com.
Mnoge je zanimalo i to da li je ikada razmišljao o tome da se podvrgne plastičnoj operaciji uklanjanja jednog od ova dva peni$a.
– Sredinom puberteta sam se nosio tom mišlju. Sada, ni za živu glavu! – rekao je on.
Mnoge je zanimalo i to kako stoje stvari s ostatkom njegovih genitalija. Otkrio je da ima jedan par testi$a koji se u korjenu razdvajaju na dva potpuno oformljena penisa koji su u stanju nezavisno jedan od drugoga da dostignu punu erek£iju i orga*am. On ima mogućnost da, ako hoće, piški ili ejakulira s oba penisa istovremeno.
To što ima jedan peni$ viška dovelo ga je do toga da isproba raznorazne sek$ualne prakse i sa ženama i sa muškarcima. Otkrio je da su čak i potpuno heterosek$ualni momci bili zainteresovani da dožive erot$ko iskustvo s njim.
Otkako je prije nekoliko godina upoznao dečka i djevojku u romantičnoj vezi i među njima troma sijevnule varnice, od tada više ne švrlja sa strane i potpuno im je posvećen i vijeran.
Ipak, on ne želi da otkrije svoj identitet javnosti, jer je svjestan toga da, kad bi izašao iz anonimnosti, bi se njegov život u potpunosti preokrenuo i postao pakao.
Jedina mana njegove specifične situacije je to što se u njegovoj prostati svakih nekoliko dana nagomila ogromna količina sjemene tečnosti koja mora da bude izbačena.
Kad je bio mlađi, urolog mu je pomagao da se izbori s ovim problemom, tako što mu je gurao ruku u anus i masirao prostatu, ali danas on to radi sasvim sam ili mu dečko uskoči u pomoć.
Samog momka možete pratiti na njegovom Twiteru @DiphallicDude. Nije za mlađe od 18 godina.

Comments

Popular posts from this blog

UDOVICA, ŽIVIM SAMA, TRAŽIM SLOBODNOG, BEZ OBAVEZE MUŠKARCA ZA VEZU MOGUĆ BRAK.

Razvedena, živim i radim u Frankfurtu, tražim ozbiljnog, vrednog, poštenog, karakternog muškarca za vezu, moguć brak.

Razvedena sam i nemam djece, ima li neko ozbiljan za upoznavanje, a možda i nešto više?